Vi spelar GTA V, Sonic Generations & Racing Transformed – vad spelar ni i helgen?

gtav_sonic_sega

Under helgen kommer jag att återvända till Sonic Generations, ett spel som hamnade lite mellan stolarna hemma hos mig då det släpptes. Personligen tycker jag om Sonics 3D-plattformare, och till skillnad mot många andra gillar jag just ”3D-banorna” mer än spelets banor med 2D-perspektiv. I varje fall om jag ska döma efter den lilla tid jag tillbringat med spelet. Visst bråkar kameran och spelkontrollen mellan varven, men med lite ”trail and error” blir det ändå ett skönt flyt till slut. Det stereotypiska 3D-effekterna är emellertid mer irriterande och jobbiga än q

Utöver det kommer jag också att återvända till Grand Theft Auto V – vars storhet jag fortfarande inte riktigt fått något grepp om – där äventyret aldrig riktigt vill starta. Trots att spelet är skapat för att vara en öppen sandlåda med massor av saker att göra, känns det mest sterilt, monotont och något virrigt.

Jag och Linda kommer också att försöka ta oss ann de allra svåraste utmaningarna i Sonic All-Stars Racing Transformed, vilket inte är den enklaste uppgiften här i världen. Men, efter en stor dos arga utrop, svett och gnäll blir det betydligt gladare miner när en svår utmaning väl blivit avklarad.

Vad spelar ni i helgen?

En reaktion på ”Vi spelar GTA V, Sonic Generations & Racing Transformed – vad spelar ni i helgen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.