Hero Bank – annorlunda RPG försenas till 2014

hero_bank_sega_3ds

Sega visade upp Hero Bank under årets Tokyo Game Show, och spelet som var tänkt för lansering i Japan under december kommer först att släppas i mars 2014 till Nintendo 3DS.

Vi har ännu inte fått någon västerländsk version utannonserad, men vi som gillar rollspel och framförallt annorlunda sådana verkar definitivt ha något att hämta från Hero Bank. Istället för att vi ska ut och rädda världen har spelets huvudkaraktär Kaito Gosho dragit på sig en enorm skuld på en miljard yen. Och här får spelaren i uppgift att kasta sig in i strid för att lösa de ekonomiska problemen.

Under TGS klagades det dock en del på kontrollen, och med tanke på spelets försening kan vi alltid hoppas att Sega vill göra om kontrollschemat en aning, samtidigt som vi väntar på en västerländsk utannonsering.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.