Shenmue The Movie – hela filmen på Youtube

Det var ett tag sedan jag tittade på Shenmue The Movie. I Japan gick filmen upp på biograferna medan vi européer fick nöja oss med att filmen följde med Xbox-versionen av Shenmue II. Filmen är ett ihopklipp av filmscener från själva spelet, och har man inte någon riktig koll på storyn kan den kännas aningen sönderryckt.

För de som inte äger Xbox-versionen av Shenmue II finns Shenmue The Movie emellertid på Youtube i sin helhet. Nostalgi för hela slanten. Dock är det givetvis inte någon HD-version även om personen som lagt upp filmen hävdar detta.

En reaktion på ”Shenmue The Movie – hela filmen på Youtube

  1. Pingback: Dagens uppdateringar på Segazine |

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.