Spelsamling: Ys – The Vanished Omens & Gauntlet Legends

ys_vanished_omens_gauntlet_legends
Här om dagen dök dessa gamla klassiker ned i brevlådan. Ys: The Vanished Omens till Sega Master System är kanske mest känd i väst för dess felstavade titel – Y’s istället för Ys – då serien aldrig riktigt har fått något rejält fäste utanför Japan. Personligen har jag bara spelat igenom Ys: The Ark of Napisthim till Playstation 2, men det fick mig att törsta efter mer från serien.

Gauntlet-serien har jag dock inga fina minnen ifrån, men just Gauntlet Legends ska vara riktigt bra så jag ska ge det en chans.

ys_gauntlet_legends_detaljTyvärr saknar Ys: The Vanished Omens manual, och själva kassetten har lite märken här och där. Samtidigt är fodralet till Gauntlet Legends smått misshandlat med en lös front, och som vanligt när det gäller Dreamcast-fodral saknas ett antal piggar där man fäster skivan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.