Shenmue City – mer information

Shenmue City utannonserades som den tredje Shenmue-delen – även om det knappast rör om den rättfärdiga uppföljaren till Shenmue II – för ett tag sedan, men det är först nu som vi får ta del av lite mer matnyttig information. Bland annat kommer vi att få återbesöka Yokosuka, Ryo Hazukis hemstad och även platsen där vi börjar äventyret i originalet.

Spelarna kommer att få möta flertalet karaktärer från föregångarna, och även om City-versionen kommer att lägga stor vikt på de sociala elementet mellan spelare, kommer ändock en story att finnas där. Hur mycket plats handlingen kommer att få vet vi emellertid inte i dagsläget.

Spelet släpps via japanska Yahoo! Mobage och Mobagetown, och sorgligt nog ser det mörkt ut för en västländsk lansering, men vi kan alltid hoppas att vi också får se mer av Shenmue i framtiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.