Flerspelarkampanj i Napoleon: Total War

Flerspelarläge i Total War-serien är ingen nyhet, men efter att en omtyck beta-version av Empire: Total War där spelarna fick möjlighet att slåss eller samarbeta i kampanjläget kommer featuren att även inkluderas i fullversionen av Napoleon: Total War.

Spelare kommer när som helst under spelets gång kunna slå på ett drop-in-läge under kampanjen som gör att andra kan hoppa in i spelet, och antingen spela med eller emot. Det känns som att allt kan komma att ta väldigt lång tid, men tanken är intressant, och den 23 februari får vi se om det var ett lyckat beslut, då Napoleon: Total War släpps till PC.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.