Tahi – TAW: Modellbild från kommande Dreamcast-RPG

Tahi – The Arocean War, ett kommande rollspel från indie-utvecklarna Reticon till Dreamcast, fortskrider i utvecklingen. Två stridande grupper – Tahian och Aroceans – strider om ekonomin, och en modellbild av Tahians ondskefulle ledare AroCat har hittat ut på nätet.

För tillfället arbetar Reticon med att få ut så mycket som möjligt ur Dreamcast-hårdvaran, där de bland annat fyller skärmen med så mycket rörelse de kan utan att det ska påverka bilduppdateringen. De har dessutom lanserat en provisorisk hemsida, som visserligen är ganska tom för tillfället, men som kan vara väl värd att hålla ett öga på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.