Shenmue har firat tio år

Shenmue har redan passerat ålderssträcket tio år. Den 29 december 1999 släpptes Segas episka äventyr i Japan, och spelet är fortfarande det bästa jag någonsin spelat. Visst har de spelmekaniska delarna åldrats lite väl mycket, men Shenmue skriker fortfarande atmosfär, och även om chansen att vi någonsin får se en uppföljare är liten, finns alltid hoppet kvar.

Nu har det visserligen gått några veckor sedan Shenmue fyllde tio år, men vi firar ändå detta med en video, eller rättare sagt ett bildspel med foton och musik från Shenmue II, uppladdad av Youtube-användaren Ziming.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.