Sonic Adventure till Xbox 360?

Jag har tidigare skrivit om det dokument som läkte ut från Segas och Sonys privata möte under augusti förra året, där det påstås att Dreamcast-spel kommer att ges ut via PSN, men nu verkar det som att fler spel som kom till konsolen även kommer att släppas till Microsofts konsol.

SEGAOnline, en fansajt, säger sig ha kommit över källor som pekar på att Sonic Adventure kommer att släppas via Xbox Live, och som ni kan se på bilden nedan finns även ett Sonic Adventure Extend Package med. Rykten säger att detta kommer att innehålla det extra godis som även släpptes för nedladdning till Dreamcast-versionen, så som en Halloween-patch för Twinkle Park och julgranen i Central Square.

Inget är emellertid ristat i sten, och vi väntar fortfarande på en officiell utannonsering. Stämmer detta kan man även ställa sig frågan om det även innebär att fler Dreamcast-titlar lanseras till Xbox 360:s Live-tjänst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.