Sega-baserade tändare

segatändare

Är du en rökande Sega-nörd kan du snart kombinera din last med två Sega-inspirerade tändare. Den ena baseras på Saturn, och den andra på den klassiska 16-bitarskonsolen Mega Drive. Banpresto är det som står bakom produkterna, och de har fått titlarna ”Sega Memorial Hardware Zippo Lighter No.1 Mega Drive Model” och “Sega Memorial Hardware Zippo Lighter No. 2 Sega Saturn Model.” Om det betyder att vi får se fler versioner i framtiden vet vi inte ännu, men det låter onekligen så. En Dreamcast-version hade i varje fall inte jag mått dåligt av, även om jag inte röker annat än på någon fest ett par gånger per år.

Mega Drive-versionen ser emellertid mest passande ut för formatet, även om det inte alls är något fel på Saturn-ditot. Priset avskräcker nog de flesta ändå, då de kommer att gå på hisnande ¥10,500 styck vilket är straxt över 800 svenska kronor.

2 reaktioner på ”Sega-baserade tändare

  1. Jag var riktigt taggad till jag kom till partiet om priset xD
    Får vinna på lotto innan jag har råd att slänga ut närmre tusenlappen på en tändare hehe. Min Hammarby-tändare gråter dock lite nu efter förlusten mot Gnaget 😛

  2. Usch vilket förjävligt pris, sen om man ska importera från Japan lär väl prislappen åka upp än mer. Lär väl säkert bara vara hardcore-samlare som köper dessa även om jag gärna skulle vilja ha Mega Drive-versionen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.